Terug naar toen met Tony & Tessa


Tessa Sunniva 

Eerder zagen we haar als Anya in de musical Anastasia van Stage Entertainment, in het Circustheater in Scheveningen en in 2019 in Best of Broadway naast Willemijn Verkaik, Stanley Burleson, Freek Bartels en Anouk Maas. In 2016-2018 maakte Tessa haar musical debuut in Duitsland en speelde Jane in de Disney musical Tarzan in Oberhausen en in 2012-2013 speelde Tessa de hoofdrol Ariël in de succesvolle Disney musical The Little Mermaid.

Bij onze eigen producties hebben we met haar mogen samen werken tijdens Het Bowie concert. Zij vertegenwoordigde 'dat andere geluid dat past bij een van de vele kanten van deze bijzondere kunstenaar'.

Ook hebben wij van haar mogen genieten tijdens onze The Sound of Musicals en samen met René van Kooten in Bat out of Hell van Meatloaf.

Tony Neef

Tony Neef werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon.
Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen waaronder Billy Flynn in Chicago, Thomas Andrews in Titanic, DJ Monty in Saturday Night Fever, Oscar Lindquist in Sweet Charity, Jean Valjean in Les Miserables, Oliver Warbucks in Annie, Max Dettweiler in The Sound of Music, Wim Sonneveld in Sonneveld de musical, Lumière in de voorstelling Beuaty and Beast en Uncle Fester in The Addams Family .

Wij hebben met hem mogen werken tijdens onze The Sound of Musicals waar hij samen met Tessa Sunniva, John Vooijs en Suzan Seegers, ensemble en live band een groot feest op het toneel neerzette. 

Daarnaast staat er nog een scala kleinkunst en liedjesteksten (voor Ruth Jacott, Gerard Joling, Wolter Kroes, Antje Monteiro en Willeke Alberti, Jeroen van der Boom) op zijn naam en is zijn stem terug te horen in vele animatiefilms en series.

 

 

Zet Tony en Tessa samen en je hebt een prachtige combinatie. Zij komen graag onder begeleiding van een pianist naar u toe voor Terug naar Toen met Tony & Tessa.

 

Informatie & Boekingen