Seizoen 21/22


Michael Jackson

Speelperiode

mei 2022

Info

Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 komt deze Engelse succesproductie in mei 2022 op herhaling voor een nieuwe tour langs Nederlandse en Belgische theaters. Naar aanleiding van zijn plotselinge overlijden in 2009 wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende show die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren. Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ die wordt geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band. Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’ en nog veel meer. MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop…  

Producent

James Baker Productions 


Legendary Albums live | The BeeGees

Speelperiode

februari - juni 2022

Info

Legendary Albums Live komt met een nieuwe theatertour van een onvergetelijk album. Na grote namen als U2 en Stevie Wonder is dit keer de beurt aan de de Bee Gees, met swingende albums als Main Course en Best of Bee Gees!

Met bekende nummers als 'Nights on Broadway' en 'Jive Talking' is Main Course een van de meest succesvolle platen van de gebroeders Gibb. Ruben Tarmidi, John Vooijs en Bastiaan Mulde zorgen tijdens dit optreden voor het unieke Bee Gees-geluid. Verwacht een nostalgische avond vol fantastische hits.

Cast

John Vooijs, Ruben Tarmidi, Bastiaan Mulder, Patricia van Haastrecht en band onder leiding van Jan Peter Bast.

Producent

Peter Groot Kormelink

Regie

Bavo Galama


The Sound of Musicals

Speelperiode

November - december 2021

Info

The Sound of Musicals viert ruim honderdvijftig jaar musicals! In 1866, lang voordat het begrip musical zich in Nederland op enige populariteit mocht verheugen, werd de oervorm ervan al opgevoerd.  

Een wervelende voorstelling met bekende musicalgezichten, geruggensteund door een ensemble en begeleid door een orkest. Tessa Sunniva (Anastasia), Suzan Seegers, John Vooijs (onze eigen Tarzan) en Tony Neef maken samen een theatrale reis langs de hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis. Als een muzikale achtbaan dendert deze voorstelling langs duister achteraf 

variété, protserige shows, “success stories“ van wereldfaam en een flinke dosis hits uit rockmusicals. 

Stilzitten bij The Sound of Musicals mag, maar of dat lukt? Meezingen en meebeleven is het 

uitgangspunt. 

Cast

Tony Neef, John Vooijs, Tessa Sunniva, Suzan Seegers, ensemble en band onder leiding van Hans Voerman.

Producent

BV de Bende

Regie

Marc Forno naar een idee van Peter Groot Kormelink